Ο γοητευτικός Νίκος Πολυδερόπουλος δεν μιλάει πολύ για την προσωπική του ζωή, αλλά γνωρίζουμε ότι εδώ και ενάμιση χρόνο βρίσκεται σε σχέση και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Υπενθυμίζουμε ότι τον νεαρό ηθοποιό τον γνωρίσαμε μέσα από την σειρά “8 λέξεις”. Μέσα από την σειρά, και την επιτυχημένη συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου, ο κόσμος είχε ταυτιστεί μαζί με το ρόλο του.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή σε χαμηλούς τόνους, όσο πιο διακριτικά γίνεται. Ο φωτογραφικός φακός όμως τον “τσάκωσε” μαζί με την γοητευτική σύντροφό του. Εκείνος μάλιστα ακόμη δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα της μάλλον για να κρατήσει την ιδιωτικότητα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στη Real life, ωστόσο, οι δυο τους είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι του 2019 όταν εκείνος περιόδευε με την κωμική παράσταση «Toc Toc». Ο γοητευτικός νεαρός είναι ερωτευμένος όσο ποτέ με το όμορφο κορίτσι που ακούει στο σπάνιο όνομα Βαλασία Συμιακού.

Τα διαστήματα που πηγαινοερχόταν στην Κύπρο, για τη σειρά του ΣΚΑΪ, αναγκαζόταν να αποχωριστεί την αγαπημένη του Βαλασία, η οποία είναι λογοθεραπεύτρια, όμως τώρα, που έκλεισε αυτός ο κύκλος και ήρθε για να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, είναι αχώριστοι και περνούν πολύ χρόνο στο άνετο σπίτι του ηθοποιού στα νότια προάστια.

Και μπορεί οι «σειρήνες» να είναι πολλές για τον δημοφιλή ηθοποιό, εκείνος όμως έχει μάτια μόνο για τη Βαλασία που του έκλεψε την καρδιά! Η σταάση του να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι γνωστή.

Νομίζω ότι τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική μας ζωή, αλλά η δουλειά μας, γι’ αυτό και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος σε αυτό που κάνω, γιατί χαίρομαι από την αποδοχή που παίρνω από τον κόσμο και αυτό μου δίνει δύναμη και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ