Το καλοκαίρι του απολαμβάνει ο Νίκος Οικονομόπουλος και παρόλο που δεν εξωτερικεύεται πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας έδωσε μια γεύση από τις διακοπές του.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, λοιπόν, φαίνεται ότι θέλει να ηρεμήσει και για τον λόγο αυτό βρέθηκε σε μια όμορφη και ερημική παραλία.

Με το μαγιό του και την καλή του διάθεση μοιράστηκε στιγμιότυπα που αναδεικνύουν το φυσικό κάλλος του μέρους όπου βρίσκεται, και μάλιστα η ομορφιά του τοπίου πρωταγωνιστούσε σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος γιόρτασε προσφάτως τα 37α γενέθλιά του, ενώ μάλιστα οι καλοκαιρινές του διακοπές είχαν στο πρόγραμμα και τη Μύκονο! Ο τραγουδιστής του hit «Πρώτη θέση» φαίνεται επίσης να απολαμβάνει και το μακρύ μήκος των μαλλιών του με αρκετούς από τους followers του να το σχολιάζουν και μάλιστα ένας από αυτούς να του γράφει ότι πλέον μοιάζει με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Αρκετοί εκφράζουν ότι το νέο του hairlook του ταιριάζει πολύ, ενώ άλλοι επιμένουν να γυρίσει στο προηγούμενο μήκος: «Όχι ρε… κούρεμα», «Κόφτο», «Αμαν πως σου πάει αυτό το look!!!!κούκλος!!!!!!!Να μην το αλλάξεις!!!!».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ