Ο Νίκος Οικονομόπουλος σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, το βράδυ της Πέμπτης (23/12) στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει οικογένεια.

«Από μικρός πάντα προστάτευα την προσωπική μου ζωή. Ήθελα να ασχολούνται με τη δουλειά μου. Και αυτό είναι ένα πράγμα που θεωρώ πως είναι λάθος. Πρέπει να ζούμε τη ζωή μας φυσιολογικά όπως και αν είναι αυτή. Με τις ιδιαιτερότητές της, με τις δυσκολίες της, τα ωραία της, τα άσχημά της. Αλλά καμιά φορά λες “γιατί να δημοσιοποιώ πράγματα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά μου;” όταν είσαι “άρρωστος” με τη δουλειά σου, όπως είμαι εγώ. Έχω ζήσει ακραίες εκφράσεις θαυμασμού, αλλά όχι να σκίζουν μπλούζες και πουκάμισα. Αυτά είναι υπερβολές. Υπάρχουν κάποιες θερμές αντιδράσεις από θαυμάστριες, στο παρελθόν όταν ήμουν και πιο μικρός που βοηθούσε και η ηλικία. Τώρα γίνεται με διαφορετικό τρόπο. Πιο κομψά. Οι εκφράσεις θαυμασμού είναι τα όμορφα της δουλειάς αυτής. Είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Αρκεί να μην μας προσβάλουν» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος και συνέχισε για το πώς φαντάζεται τη ζωή του σε δέκα χρόνια:

«Πατέρα με φαντάζομαι. Αυτό σκέφτηκα πρώτο. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο. Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω δική μου οικογένεια, γιατί είναι και η σύντροφος και τα παιδιά. Εύχομαι να συμβεί».

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει η σύντροφός του, ο Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε: «Θα ήθελα πολύ να έχω μια σύντροφο. Πρώτα από όλα πρέπει να έχει προσωπικότητα. Δεν μπορώ να είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο, είτε φίλο είτε σύντροφο, που να μην έχει προσωπικότητα, που να μην έχει χαρακτήρα. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό πρωτίστως. Σίγουρα κοιτάς και την εμφάνιση, δεν το συζητώ. Αλλά αυτό είναι και υποκειμενικό. Είναι διαφορετικά για κάθε άνθρωπο. Και φυσικά να με εκτιμάει.

Εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε φοβερές ανασφάλειες, οι οποίες πηγάζουν από τη δουλειά μας. Δεν είμαστε σίγουροι αν οι άνθρωποι που μας πλησιάζουν, μας αγαπάνε πραγματικά. Δεν γνωρίζουμε έστω αν μας συμπαθούν. Έχω βγει με θαυμάστρια. Υπάρχουν και θαυμάστριες με δυνατές και έντονες προσωπικότητες. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Θέλω να δώσω αυτά τα οποία εγώ δεν εισέπραξα ως παιδί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ