Καλεσμένος στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» ήταν χθες το βράδυ ο Νίκος Μουτσινάς. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα, για το «Καλό Μεσημεράκι», αλλά και για την «τέλεια σχέση».

Σε ερώτηση σχετικά με την τωρινή του εκπομπή ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε:

«Εγώ που δεν κάνω ένα θέατρο έναν χρόνο, είμαι εντάξει. Το πιο σημαντικό είναι που μπόρεσα να ηρεμήσω. Επίσης καταλάβαμε τι ωραία που είναι να έχεις ελεύθερο χρόνο και να αναπνέεις. Το “Καλό Μεσημεράκι” ειλικρινά είναι η αγαπημένη μου. Και στο “Δέστες τους” μαγεία ήταν. Είναι σαν να φοράω τη στολή του δύτη. Είναι η βλακεία μου, έχω βρει ανθρώπους που μοιραζόμαστε τη βλακεία μου» 

Στη συνέχεια αποκάλυψε το επόμενο βήμα της τηλεοπτικής του καριέρας:

«Θα ήθελα να κάνω το Saturday Night Live… Αυτό θα ήταν το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα». 

Όσον αφορά τις σχέσεις, ο Μουτσινάς είπε:

«Με τα όρια τα πάω καλά… βάζω εντυπωσιακά όρια. Έχω ψυχολογικό με αυτό. Είμαι πολύ τέρας με αυτό το κομμάτι. Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει ο άλλος ότι το έχω σε όριο. Δεν μου αρέσει η τέχνη της οριοθέτησης. Πάω να καλύψω δικά μου ψυχολογικά» 

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε ότι η ιδανική σχέση

«…είναι η σχέση, η οποία ρέει. Αυτό θέλω. Αυτή είναι η ιδανική σχέση και πιστεύω ότι υπάρχει. Αλήθεια ρε παιδί μου το πιστεύω ότι υπάρχει. Είναι πάρα πολύ γενικό… Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Δεν χρειάζεται να καταλάβεις πάντα τον άλλον. Θέλω να ρέει… Πιστεύω σε μια λέξη “ρέει”».  

Δείτε τα αποσπάσματα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ