Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή, “MEGA Καλημέρα” το πρωί της Παρασκευής από το θέατρο Αθηνών. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην ισότητα που πρέπει να υπάρχει στον θεατρικό χώρο καθώς στις προσωπικές του επιλογές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουρής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πιο σημαντικό για όλους μας είναι να κοιτάμε όλους σαν ίσους χωρίς να είμαστε ίδιοι. Είμαστε όλοι ίσοι και κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει κανέναν, να απαξιώνει κανέναν, και να είναι πιο έξυπνος από τους άλλους».

«Και γω έχω υποστεί και βία και πράγματα που δεν μου άρεσαν που συνέβαιναν σε άλλους. Εμείς έχουμε υποστεί πάρα πολύ μεγάλη βία πολλών ειδών. Δεν εννοώ σεξουαλική ούτε λεκτική μόνο. Βία που σου αλλοιώνει την προσωπικότητα, βία που σε κάνει να αισθάνεσαι ένα τίποτα και ανίκανος. Βία που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν θα καταφέρεις ποτέ τίποτα γιατί είναι κάποιοι πιο σημαντικοί από σένα…. Έχω αισθανθεί να πνίγονται τα αισθήματα μου σε επιλογές που έχω κάνει», συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, ο γνωστός ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ