Ο Νίκος Μπάρκουλης ήταν καλεσμένος στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκποπή “The 2night Show”. Ο γιος του μεγάλου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη αναφέρθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο στην οικογένειά του, στις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές τους. Δεν δίστασε να αποκαλύψει επίσης το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο “J2US”.

Αρχικά, ο Νίκος Μπάρκουλης έχει σπουδάσει τεχνικός υπολογιστών, ωστόσο λόγω του περιβάλλοντός τους, είχε σκεφτεί πως εκείνος θα έπρεπε να ακολουθήσει την καλλιτεχνική οδό: “Σαν γιος του Ανδέα Μπάρκουλη ένιωθα ότι έπρεπε να γίνω και εγώ ηθοποιός, ξέρω ακούγεται λάθος. Τελικά αποφάσισα ότι πρέπει να πάρω τον δικό μου δρόμο“.

Για τη σχέση του με τον πατέρα του υπογράμμισε πως: “Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν εκπληκτική. Με κοίταγε και χαμογέλαγε. Δεν χρειαζόταν να πει πολλά πράγματα, απλά σε κοίταγε, με ένα βλέμμα κοίταγε στην ψυχή σου. Δεν το έχω ξανάβρει αυτό. Τώρα που είμαι στην τηλεόραση καταλαβαίνω ποιος ήταν ο πατέρας μου“.

Στη συνέχεια, για το πως βίωσε τη δημοσιότητα ο ίδιος στήριξε πως οι κάμερες δεν τον ενόχλησαν ποτέ, αποδίδοντας τα εύσημα στον τρόπο που το χειρίστηκε η μητέρα του. “Δεν με επηρέασαν ποτέ. Ήμουν προετοιμασμένος για αυτά που θα διαβάσω, η μητέρα μου με προετοίμασε, δεν με άφησε να ζω στο ροζ συννεφάκι του “Είσαι γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη”. Ο πατέρας μου από την ηλικία που καταλάβαινα λέξεις μέχρι και τελευταία με κοίταγε στα μάτια και μου έλεγε “να γίνεις καλός άνθρωπος“.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουν σταματήσει στον δρόμο για να που έναν καλό λόγο για τον πατέρα του, αυτό όπως δεν σημαίνει πως δεν έχει υποστεί bullying. “Ήμουν κλειστό παιδί θυμάμαι χαρακτηριστικά να μου λένε “Ο πατέρας σου είναι γέρος, δεν μπορεί να παίξει μπάλα μαζί σου”. Θυμάμαι πήγαινα σπίτι έσκιζα χαρτάκια και τα πέταγα προς τον πατέρα μου και έτσι παίζαμε μπάλα. Του τα έλεγα και μου απαντούσε: “Είσαι καλά; Ωραία. Δεν πειράζει, να είναι καλά το παιδί“”.

Για το κεφάλαιο “J2US”, o Νίκος Μπάρκουλης αποκάλυψε: “Μου έγραψε ο Κοκλώνης σε μήνυμα “Σε θέλω στο J2US” και του απαντώ “Ακόμα μπορείς να με πάρεις”. Κι έτσι έκλεισε. Αφού συμφωνήσαμε, την επόμενη ημέρα ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματα με τον Νίκο Κοκλώνη. Του έλεγα πόσο φοβάμαι, είχα δεύτερες σκέψεις, αν και η συμφωνία ήταν αρκετά χαλαρή και όμορφη. Άφησε της δουλειές του και ήρθε να με πάρει να πάμε μια βόλτα. Εκεί άρχισε να μου εξηγεί πάρα πολλά πράγματα, συμβουλές και γνώση. Μου έχει μεταδώσει απίστευτα πράγματα“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ