Δηλώσεις παραχώρησε ο Νίκος Αποστολόπουλος στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής ”Super Kατερίνα” και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου, σχετικά με τον Γιώργο Καράβα και τον Άγγελο Μπράτη. Για άλλη μια φορά, υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στα πρόσωπα που απαρτίζουν το GNTM και αναφέρθηκε σε περιστατικό που υπήρξε στην ίδια δουλειά με τον Γιώργο Καράβα αλλά το μοντέλο δεν τον θυμόταν!

Σε παλαιότερη συνέντευξη του σε δημοσιογράφους, ο κριτής του GNTM είχε δηλώσει ότι δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με τον Νίκο Αποστολόπουλο! Ωστόσο, ο σχεδιαστής μόδας παραθέτωντας ντοκουμέντα έκανε γνωστό ότι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν ενώ ανέφερε και τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο φωτογράφος της τότε δουλειάς.

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής δήλωσε ότι «Ήμουν σύμβουλος μόδας σε ένα καταπληκτικό περιοδικό. Ειδικά για τον Γιώργο Καράβα είπα να τον πάρουν. Τώρα αυτά ίσως δεν τα ξέρει ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος φορά και τα ρούχα μου. Ήμουν εκεί κι αυτός δεν τα θυμάται. Είχαμε μεγάλη δυσκολία να τον φωτογραφίσουμε κι ο φωτογράφος μου έλεγε ότι είναι αγγούρι. Δεν συμφωνώ είναι χοντρό το αγγούρι αλλά δυστυχώς δεν το έχει για φωτογράφιση», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Από τα βέλη του, δεν ξέφυγε ούτε ο Άγγελος Μπράτη, που όπως έχει γίνει γνωστό δεν θα αποτελεί μέρος της κριτικής επιτροπής στον νέο κύκλο του GNTM από τον Σεπτέμβρη. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Τι να πω; Τον Άγγελο Μπράτη, αν δεν υπήρχε η Βίκυ Καγιά να τον πάρει (στο GNTM), δεν θα τον ήξερε ουδείς. Να το ξεχάσει το έργο και να κάνει κανένα φορεματάκι. Όταν δεν κάνεις τηλεόραση, δεν σε θυμάται κανείς από αυτούς», πρόσθεσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ