Στον Ισίδωρο Φίκαρη και την κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου μίλησε η Νικολέττα Τσομπανίδου. Η νικήτρια του The Bachelor απάντησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την πρόσφατη αιχμηρή του ανάρτηση στο Instagram. Παράλληλα η Νικολέττα επιβεβαίωσε έμμεσα πως είναι ξανά σε σχέση, ενώ αποκάλυψε πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης στα γενέθλιά της.

«Είμαι πολύ καλά τώρα. Όταν βγήκα από το Bachelor ήταν δύσκολο καθώς προσπαθούσα να προσαρμοστώ. Στο Bachelor ήμουν ο εαυτός μου. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στη σχέση μας με τον Παναγιώτη. Αλλά έχει περάσει καιρός και έχουμε προχωρήσει και οι δύο. Είμαι πολύ καλά τώρα. Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για χωρισμό. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Ήταν και το Battle of the Couples στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά και το πήρα καλύτερα από ότι περίμενα. Έγινε κίνηση επανασύνδεσης από τον Παναγιώτη στα γενέθλιά μου. Με πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν… Όταν ραγίζει κάτι δεν ξανακολλάει» είπε αρχικά η Νικολέττα Τσομπανίδου.

Όσο για την πρόσφατη αιχμηρή ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου στο Instagram, η Νικολέττα απάντησε με νόημα: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Απλά να πω ότι κανένας δε με βοήθησε, τα έχω κάνει όλα μόνη μου. Δεν υπήρξε κάτι τέτοιο».

Τέλος, όσον αφορά τον νέο της σύντροφο, η Νικολέττα Τσομπανίδου απάντησε χαμογελαστή πως είναι καλά, χωρίς να διαψεύδει ούτε να επιβεβαιώνει τις φήμες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ