Στην εκπομπή «Pop Up» παραχώρησε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη  ηθοποιός Νικολέττα Κοτσαηλίδου. Κατά τη διάρκεια αυτής, για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. «Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα απ’ όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε», δήλωσε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε:  «Έχω διαβάσει ότι δεν λέμε ούτε γεια με τον Σπύρο και γελάω. Αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, άνθρωπος με “Α” και όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Χρειάστηκε δύο φορές να κινηθώ νομικά, γιατί με αυτά που έγραψαν πέρασαν τα όρια, είχα θυμώσει πραγματικά».

Η είδηση του χωρισμού του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Νικολέτας Κοτσαηλίδου, έγινε γνωστή τον περασμένο Νοέμβριο.

Η σχέση τους

Ήρθαν κοντά στις αρχές του 2010, όταν o Σπύρος Παπαδόπουλος είχε ανεβάσει στο θέατρο Ριάλτο το έργο του Ντάριο Φο «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού». Η τότε ανερχόμενη ηθοποιός συμμετείχε στο θίασο της πολύ επιτυχημένης παράστασης, στην οποία ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστούσε επίσης. Η παράσταση παίχτηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για 3 χρόνια και εκείνο το διάστημα γεννήθηκε το ειδύλλιο τους, διακριτικά και αθόρυβα.

Ο φιλικός τους κύκλος υποστήριξε ότι η τριβή του χρόνου έπαιξε ρόλο στην απόφαση τους να χωρίσουν.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ