Η 27χρονη σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ εν μέσω ενός φημολογούμενου συνεχιζόμενου πολέμου της με τη Βικτόρια Μπέκαμ, δημοσίευσε μία είκονα της, στην οποία απαθανατίστηκε με δάκρυα στα μάτια. Την ανάρτηση της η Πελτζ συνόδευσε με μία μακροσκελή λεζάντα στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων «Μου έμαθαν να μην αφήσω τους ανθρώπους να με καταρρίψουν ή να πληγώσουν την καρδιά μου», εγείροντας πολλά ερωτηματικά στους θαυμαστές της.
«Μερικές φορές δυσκολεύομαι να δείξω τα θλιβερά κομμάτια μου. Το να μεγαλώσω με επτά αδέρφια και δύο πολύ δυνατούς γονείς, με έκανε πολύ σκληρή. Μου έμαθαν να μην αφήσω τους ανθρώπους να με καταρρίψουν ή να πληγώσουν την καρδιά μου. Με έκανε να βάλω έναν τέτοιο τοίχο για να προστατεύσω τον εαυτό μου ειδικά σε αυτόν τον κλάδο. Όλοι έχουμε μέρες που οι άνθρωποι σε κάνουν να νιώθεις άσχημα και είναι εντάξει να πληγωθείς από αυτό. Απλώς σκέφτηκα ότι θα έγραφα κάτι γιατί δεν δείχνω ποτέ αυτή την πλευρά μου εδώ. Ήθελα να δείξω αυτή την πλευρά μου. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ και εκτιμώ πραγματικά όλη την υποστήριξή σας. Σημαίνει τόσα πολλά όταν είστε ευγενικοί στη σελίδα μου, θέλω να ξέρετε ότι σας βλέπω, σας ακούω και σημαίνει πολλά για μένα».

Κάτω από την ανάρτησή της γράφτηκαν πολλά υποστηρικτικά μηνύματα από τους θαυμαστές της και τους φίλους της, ενώ σχολίασε και ο σύζυγός της: «Εχεις την πιο καταπληκτική καρδιά. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

Πολλοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν την ανάρτηση ως μια επίθεση στη μητέρα του συζύγου της, Βικτόρια Μπέκαμ, καθώς η έλλειψη αλληλεπίδρασης μεταξύ τους στα social media συνεχίζει να ιντριγκάρει τους οπαδούς τους.

Η Πελτζ λέγεται ότι δεν ήθελε καμία ανάμειξη της Βικτόρια Μπέκαμ στο γάμο της, ενώ άνθρωποι που παραβρέθηκαν στο γάμο υποστήριξαν ότι οι Μπέκαμ «δεν ήταν στο προσκήνιο» και ότι ο «γάμος αφορούσε μόνο την οικογένεια Πελτζ».Η ρήξη μεταξύ μητέρας και νύφης φέρεται να έχει κλονίσει τη σχέση του Μπρούκλιν με τους γονείς του, με μια πηγή να λέει στο Page Six: «Δεν του έχουν μιλήσει πολύ τους τελευταίους μήνες».

Πηγή: protothema.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ