Ο Youtuber σταρ Mr Beast, δημιούργησε μια πραγματική έκδοση του Squid Game προσκαλώντας 456 τυχαίους παίκτες να διαγωνιστούν σε ένα τουρνουά που προσφέρει ένα εξωφρενικό χρηματικό έπαθλο των 456.000 δολλαρίων για τον νικητή.

Το Squid Game εξερευνά μια δυστοπική πραγματικότητα, στην οποία ένας μυστηριώδης οργανισμός στρατολογεί ανθρώπους με χρέη για να διαγωνιστούν σε μια σειρά παιχνιδιών για την ευκαιρία να κερδίσουν ένα χρηματικό ποσό που θα τους αλλάξει τη ζωή. Τα παιχνίδια βασίζονται σε κλασικά παιδικά παιχνίδια, μερικά από τα οποία είναι ειδικά για την Κορέα, ενώ άλλα, όπως το “Red Light, Green Light”, είναι γνωστά παγκοσμίως.

Η προσωπικότητα του διαδικτύου, που διαθέτει 76,2 εκατομμύρια συνδρομητές, κατέγραψε όλη τη διαδικασία κατασκευής της πραγματικής αναψυχής του Squid Game. “Αναδημιούργησα κάθε βήμα από το Squid Game στην πραγματική ζωή”, λέει ο MrBeast στην αρχή του βίντεο.

Αξίζει να τονιστεί ότι σε αυτή την εκδοχή του παιχνιδιού, κανένας από τους παίκτες δεν βλάπτεται όταν αποκλείεται. Στην πραγματικότητα, οι παίκτες που αποκλείστηκαν έλαβαν κάποιο χρηματικό ποσό για τις προσπάθειες συμμετοχής τους.

Ξεκινώντας το παιχνίδι με το “κόκκινο και το πράσινο φως”, ο YouTuber εξήγησε: “Κάθε παίκτης έχει μια συσκευή δεμένη πάνω του, που όταν τον αποκλείουν, σκάει”. Ο MrBeast αποκάλυψε ότι η δημιουργία του βίντεο κόστισε πάνω από 3,5 εκατομμύρια δολάρια και η χρηματοδότησή του δόθηκε σε αυτόν από την εταιρεία παιχνιδιών Brawl Stars.

Ολόκληρο το ποσό χωρίστηκε σε δύο μέρη – 2 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή και την παραγωγή σετ και 1,5 εκατομμύρια δολάρια για τα χρηματικά έπαθλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ