Ο Τζόνι Ντεπ χώρισε με την Άμπερ Χερντ επεισοδιακά και με μια πολύκροτη δίκη μεταξύ των δύο, όπου εν τέλει δικαιώθηκε, και πλέον έχει βρει το νέο του κορίτσι. Ο χολιγουντιανός star βγαίνει με τη Joelle Rich, δικηγόρο που εδρεύει στο Λονδίνο, και μέλος της νομικής του ομάδας στην αγωγή του εναντίον του βρετανικού Tabloid «The Sun», το 2018.

Η Rich θα υποστήριζε τον Ντεπ κατά τη διάρκεια της δίκης του για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Άμπερ Χερντ, και ενώ δεν τον εκπροσώπησε στην υπόθεση, η δικηγόρος εθεάθη να συνομιλεί μαζί του έξω από το δικαστήριο της Βιρτζίνια στις 3 Μαΐου.

τζόνι ντεπ

Αργότερα τον ίδιο μήνα, ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την Camille Vasquez, η οποία εκπροσωπούσε τον Τζόνι Ντεπ στη δίκη του στις ΗΠΑ. Τότε, είχαν κυκλοφορήσει φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο ηθοποιός έβγαινε με την Vasquez κατά τη διάρκεια της δίκης του για συκοφαντική δυσφήμιση. Ωστόσο, η δικηγόρος το αρνήθηκε, λέγοντας στο People ότι το διαδίκτυο δημιούργησε μια «απογοητευτική» αφήγηση.

«Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι ορισμένα μέσα είπαν ότι οι σχετίζομαι με τον Τζόνι, ο οποίος είναι φίλος και τον οποίο γνωρίζω και εκπροσωπώ εδώ και τεσσεράμισι χρόνια τώρα», είχε αναφέρει.

«Είναι επίσης μια ανήθικη κατηγορία», πρόσθεσε η δικηγόρος. «Είναι ατυχές και απογοητευτικό. Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτη», αποσαφήνμισε στην ίδια συνέντευξη.

main photo: Getty Images/Ideal Image

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ