Με αφορμή το φλερτ που αποκάλυψε ότι δέχεται η Μαίρη Βυτινάρος από τους Έλληνες, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη δική της αποκάλυψη το πρωί της Τετάρτης 2/11 μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως υπάρχει ένας κύριος που μένει κοντά της που συχνά της αφήνει κόκκινα τριαντάφυλλα στο αυτοκίνητο, ενώ μετά από μια τυχαία συνάντηση που είχε μαζί του της άφησε και ένα σημείωμα στο αυτοκίνητό της με την ίδια να αναρωτιέται αν πρέπει να του τηλεφωνήσει ή όχι.

«Βλέπω στο αμάξι μου καμιά φορά ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Πάω να στρίψω – πρέπει να μένει εκεί κοντά –  και πήγε να με χτυπήσει γιατί έστριψα λίγο απότομα. Και τρόμαξα. Και σήμερα, όπως κατεβαίνω από το αυτοκίνητο, βλέπω πάνω στο παρμπρίζ ένα χαρτάκι που έγραφε, “ελπίζω να μη σε τρόμαξα χθες, το τηλέφωνό μου είναι αυτό…

Έχω καταλάβει ότι είναι αυτός ο κύριος που αφήνει τα τριαντάφυλλα. Τον έχω δει κάποιες φορές με το αυτοκίνητο, ωραίος είναι. Δεν είναι 25 χρονών, πιο μεγάλος είναι, γύρω στα 35-40. Αλλά τι, να πάρω τηλέφωνο μετά το χαρτάκι; Ρεζίλι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ