Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν…το δίδυμο Ανδρέα Γεωργίου – Κούλλη Νικολάου πρωτοπορεί και “εισβάλλει” στον ψηφιακό κόσμο του YouTube με νέο project!

Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψαν οι παραγωγοί της επιτυχημένης σειράς “8 λέξεις” μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, όπου εναπόθεσαν το πρώτο teaser-trailer βίντεο από το καινούργιο τους κανάλι.

Πρόκειται για ένα κανάλι που θα έχει backstage στιγμιότυπα από την σειρά, θα δείχνει την διαδικασία γυρίσματος, θα βγάζει τους ηθοποιούς σε “Night out” με απρόβλεπτες περιπέτειες, θα γίνονται μικρές συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα στήνονται μικρές εκπομπές που θα ασχολούνται με διάφορα θέματα της καθημερινότητας μας, όπως μόδα, φαγητό, αλλά και άλλα πολλά.

Οι συντελεστές όπως θα δείτε και από το πρώτο βίντεο είναι πανέτοιμοι για το καινούργιο εγχείρημα που κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου.

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί που δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε να ενσαρκώνουν τους ρόλους τους, έρχονται να μας “συστηθούν” αυτή την φορά…με το αληθινό τους πρόσωπο!

Δείτε το πρώτο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ