Χωρισμένους θέλουν δημοσιεύματα τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ωστόσο κανείς τους δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση δημόσια.

Παρ΄όλα αυτά οι φήμες όχι μόνο θέλουν το πρώην ζευγάρι να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να είναι και πάλι ερωτευμένος και μάλιστα με τη Σοφιάνα Αβραμακη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι επιβίωσης ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που της χρεώνουν σχέση με τον Βασάλο.

«Δεν μου έγινε καμία πρόταση για το Survivor All Star. Προς το παρόν τουλάχιστον. Σαφώς το σκέφτομαι και θα ήθελα να πάω. Άκουσα για παίκτες που ζήτησαν και πήραν περισσότερα χρήματα. Θα πέσουν κορμιά αν αποκαλυφθεί αυτό» είπε αρχικά.

Για τα προσωπικά της ξεκαθάρισε: «Πιστεύω ότι πολεμήθηκα από τα media, αλλά σέβομαι τους δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, δεν έχω επαφή με τον άνθρωπο. Βλέπω ότι γενικά του χρεώνουν σχέσεις με γυναίκες του χώρου. Αντικειμενικά μου αρέσει, είναι πολύ ωραίος άντρας».

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ