Νέα διαμάχη έχει ξεσπάσει στη μικρή οθόνη, με πρωταγωνιστές τους Ράδιο Αρβύλα και τον Δημήτρη Οικονόμου. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα από τη Θεσσαλονίκη δεν άφησαν ασχολίαστη την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από το ΣΚΑΪ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλύτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλύτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλύτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια μία μέρα πριν την διώξουν».

Στην συνέχεια προβλήθηκε σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΪ κι όσα της είπε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Όχι λέει. Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ, ωραία συναδελφική αλληλεγγύη», είπε ο Αντώνης Κανάκης ολοκληρώνοντας τον σχολιασμό του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Δημήτρη Οικονόμου. Ο δημοσιογράφος, μέσα από το Twitter, έγραψε: «Ο “όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω” radioarvyla, κατά κόσμον #Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασάκος, ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ