Στο νησί μας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης «ISLAND»  βρέθηκε, η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου.

Συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε στο πλευρό της κόρης της, Kris Betta η οποία δημιούργησε pop art πίνακες για την έκθεση “ΙSLAND”.

Την έκθεση διοργανώνει, επιμελείται και παρουσιάζει η isnotgallery. Τα έργα 18 σύγχρονων καλλιτεχνών, με φωτογραφικές και εικαστικές εγκαταστάσεις, ζωγραφικά έργα, γλυπτά και σύγχρονα κεραμικά θα φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο Amyra μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι καλλιτέχνες (Kris Betta, Σπύρος Αγαθού, Άντρος Ευσταθίου, Ελίνα Θεοδότου, Μάριος Θεοφιλίδης, Γιάννος Ιωάννου, Ελένη Κινδύνη, Μαριέλλα Μπιλίτσα, Βρασίδας Νεοφύτου, Χαρούλα Νικολαΐδου, Θέκλα Παπαδοπούλου, Έλενα Παρούτη, Δέσποινα Πετρίδου, Αντρέας Σκουφάρης, Βάνια Σεργίου – Σουρουλλά, Κωνσταντίνος Στεφάνου, Πανίκος Τεμπριώτης και Αντώνης Τζιαρίδης) αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν με τις δημιουργίες τους, τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, διεκδικώντας ένα προσωπικό χώρο έκφρασης.

Η σύμπραξη του Almyra με την isnotgallery, επιβεβαιώνει, αφενός, τη συνεχή και αδιάλειπτη στήριξη του ξενοδοχείου προς την καλλιτεχνική κοινότητα της Κύπρου, και αφετέρου την επιθυμία των διοργανωτών να αναδείξουν τους καλλιτέχνες που εκπροσωπούν, δημιουργώντας έναν πιο ευρύ, εποικοδομητικό και άμεσο δίαυλο επικοινωνίας με το κοινωνικό σύνολο.

Επιμέλεια Έκθεσης: Άντρος Ευσταθίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ