Καλεσμένη στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου, Fipster στο Youtube βρέθηκε πρόσφατα η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μίλησε για την καριέρα της, τα παιδικά της χρόνια αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Ανδρεά Φουστάνο ενώ τοποθετήθηκε και για τις πλαστικές επεμβάσεις τις οποίες της χρεώνουν.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με έναν πλαστικό χειρουργό, με έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά έκατσα σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι. Αυτό με κυνηγάει.

Μέρα παρά μέρα έκανα πλαστικές δηλαδή. Γελάω! Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα; Εγώ αυτήν την ειλικρίνεια δεν την καταλαβαίνω. Εάν δεν προστατέψεις την προσωπική σου ζωή… Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής της ζωής. Εγώ θέλω να είμαι φίλη με τους ανθρώπους γιατί η μουσική ανήκει σε όλους μας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δείτε το βίντεο στο 4:37:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ