Στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» προβλήθηκε η δήλωση που έκανε ο Μάνος Ιωάννου χθες σχετικά με το metoo και η Ναταλία Γερμανού δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα της κλειστό με αυτά που άκουσε.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε χθες “δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτοματι έχει κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης” και η Ναταλία Γερμανού του απάντησε κατάλληλα.

«Δεν του αφαιρώ καθόλου το δικαίωμα να πει τη γνώμη του και να πει ότι στη δική του συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη όλα κύλησαν καλά. Θα δεχτώ ότι είναι φίλοι και ότι ο Μάνος νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί το φίλο του. 300 καταγγελίες ξαφνικά στον Δημήτρη Λιγνάδη; Δεν νομίζω! Είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Ο ένας κάνει την αρχή και παίρνει θάρρος και ο επόμενος και μιλάει, έτσι ξεκίνησε το κίνημα metoo», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Η λέξη που με ενόχλησε πιο πολύ απ’ όλες είναι το “κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές”. Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν καταγγελίες που ο εισαγγελέας θα αποφανθεί αν είναι έγκυρες, ότι ναι, έχουν βάση, άρα ο βιαστής, κακοποιητής πάει κατευθείαν για Κορυδαλλό ή αν αθωώνεται τελικά. Χαζές, όχι, όχι αγόρι μου», είπε επίσης η Ναταλία Γερμανού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ