Πολλές φορές το επάγγελμα μπορεί να καθορίσει τον τρόπο που κάποιος μας βλέπει και μας αντιμετωπίζει, ειδικά το επάγγελμα του ηθοποιού. Σε δύσκολη θέση βρέθηκε και η γνωστή ηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η καλλιτέχνης έκανε αναφορά σε ένα περιστατικό με την κόρη της, η οποία την είχε ψάξει στο διαδίκτυο και εντόπισε γυμνές φωτογραφίες της.

Μάλιστα, ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην μικρή με αποτέλεσμα να μιλήσει άσχημα στην γνωστή ηθοποιό και να δηλώσει, πως δεν θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, αν αυτό ταυτίζεται με τέτοιου είδους συνέπειες.

Όπως συγκεκριμένα ανέφερε:

Μου το είχε πει η κόρη μου, μικρή όμως, ότι πρώτον δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί θέλει να είναι περισσότερο με τα παιδιά της. Και είχε πει πως δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί “δεν θέλω να γκουγκλάρω το όνομα μου και να με βλέπω γυμνή”. Ήταν πολύ σκληρά και τα δύο. Κοίταξα να δω αν υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται αυτές οι φωτογραφίες. Είναι σχεδόν υποκλοπή γιατί πολύ συχνά γίνεται αυτό στη δουλειά μας και είναι παράνομο. Υπάρχει μέσα σε μια ταινία μια ερωτική σκηνή και κάποιος την απομονώνει και την βγάζει μόνη της. Έχει γίνει και δίκη και έχουμε κερδίσει πολλοί ηθοποιοί μαζί με τον Διόνυσο και τα δικαιώματα των ηθοποιών

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ