Με ένταση, τσακωμούς και κλάματα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks αφού παίκτρια θέλησε να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την κριτή, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο λόγος για τη Σελένη Φωτιάδη η οποία επέλεξε ένα look αλλά και ένα concept που δυσαρέστησαν το μοντέλο. Φυσικά, το αποκορύφωμα ήταν το γεγονός ότι η Σελένη Φωτιάδη λίγο πριν την παρουσίασή της μπροστά στους κριτές γελούσε ειρωνικά.

My Style Rocks: Ο έντονος καυγάς της Σελένης Φωτιάδη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Προφανώς κάτι είναι αστείο σήμερα και γελάμε πάρα πολύ και δεν έχουμε ασχοληθεί με το λουκ και το styling. Βάζετε μεταξύ σας 4άρια και 5άρια, άλλες κινδυνεύουν να αποχωρήσουν χωρίς να τους αξίζει κι έρχεται εδώ μια παίκτρια που συμφώνησε με μία σχεδιάστρια ότι είναι ωραίο να δείξω ένα φόρεμα, ένα τραπεζομάντιλο και μία τσάντα και ότι αυτό είναι το My Style Rocks. Αυτή είναι η Σελένη που εμείς ξέρουμε δηλαδή;», της είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την παίκτρια να τη διακόπτει, λέγοντας: «Άμα δεν με θέλετε, να φύγω, δεν βλέπω την ώρα».

«Αυτή είναι η Σελένη κι αυτό είναι κάτι που δημιουργήσατε εσείς. Με την κριτική σας, αυτά που λέτε», συνέχισε η Σελένη, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να γίνεται έξαλλη.

Σε έντονο ύφος της είπε: «Σας είπαμε εμείς να έρχεστε εδώ και να μας τρολάρετε; Ήρθες εδώ με ένα φόρεμα και ένα τραπεζομάντιλο να μας πεις τι; Ότι έχεις κάνει styling στο My Style Rocks μια μέρα πριν το γκαλά;»

«Δεν τρολάρω ποτέ κανέναν και σας παρακαλώ να μη μένει αυτή η εντύπωση για εμένα, γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ», απάντησε η Σελένη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Κάθεστε και γελάτε μεταξύ σας και βάζετε 5 και 4, ωραία ξεκινήσαμε. Εχεις φέρει ένα φόρεμα και ένα τραπεζομάντιλο Σελένη, το έχεις καταλάβει;».

Στη συνέχεια, η Σελένη Φωτιάδη δυσαρεστημένη από τα σχόλια και των τριών κριτών ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας ότι θέλει να αποχωρήσει από το My Style Rocks.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ