Συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” παραχώρησε η Άννα Βίσση, λίγες εβδομάδες μετά το εκρηκτικό ντουέτο με την Δέσποινα Βανδή.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε στην Ναταλία Γερμανού για όλα, μεταξύ άλλων και για την εν λόγω ιστορική στιγμή στην σκηνή του “J2US”.

“Όταν με κάλεσαν δέχθηκα, με χαρά, ωραίο πλατό μου άρεσε. Θα ήταν κουτό να μην κάνουμε μια σύμπραξη με τη Δέσποινα. Τόσο απλό ήταν. Όπως μου έστειλε μήνυμα η Καίτη Γαρμπή, “απλά τα πράγμτα”! Συναντηθήκαμε πριν στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη. Δεν είχαμε ξανασυναντηθεί σε ανθρώπινο επίπεδο. Υπήρξαμε και καλά ανταγωνίστριες. Η βραδιά αυτή έδειξε ότι κάθε άλλο παρά ανταγωνίστριες είμαστε. Δανειστήκαμε κάποια τραγούδια με ωραίες ατάκες. Κάναμε πλάκα. Έχουμε και οι δυο εμπειρία πάνω στη σκηνή εγώ λίγο παραπάνω γιατί είμαι στη δουλειά πιο πολλά χρόνια. Εκείνο το βράδυ μοιάζαμε με κορίτσια που παίζαμε με κούκλες”

Στην ερώτηση αν ήταν ιστορική στιγμή η Άννα απάντησε:

“Ήταν παράλογα λογική η συνύπαρξή μου με τη Βανδή”

Για το αν θα ξανακάνει κάτι στο θέατρο είπε:

“Τον πειράζω συνέχεια τον Καρβέλα τον ενοχλώ. Θέλω να μου γράψει κάτι να κάνουμε πράγματα . Αλλά το ξέρω δεν είναι εύκολο. Για τη Μάλα, χρειάστηκε 10 χρόνια. Ελπίζω να μη του πάρει άλλα 10 χρόνια για να γράψει κάτι να κάνουμε μαζί”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ