Την 29η επέτειο γάμου τους γιόρτασαν η Μισέλ Ομπάμα και ο Μπαράκ Ομπάμα και μάλιστα μοιράστηκανε στιγμιότυπα στα social media, όπου και δέχθηκαν τις ευχές των followers τους.

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής, λοιπόν, δημιούργησε ένα κολάζ με το before and after τους και έγραψε: «Πώς ξεκίνησε vs Πώς πηγαίνει». Μάλιστα, μέχρι στιγμής η εικόνα αυτή έχει ξεπεράσει τα 2 εκ. likes καθώς εκεί η ίδια εξέφρασε και την αγάπη της στον σύζυγό της!

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού ξεκίνησε όταν συναντήθηκαν σε ένα δικηγορικό γραφείο, όπου ζητήθηκε από εκείνη να καθοδηγήσει τον Μπαράκ.

Ο Μπαράκ Ομπάμα με τη σειρά του προχώρησε σε δημοσιεύσεις στο account του και εξέφρασε τα συναισθήματά του, γράφοντας: «Χρόνια πολλά, Μισέλ! Τα τελευταία 29 χρόνια, μου άρεσε να βλέπω τον κόσμο να σε γνωρίζει όχι μόνο ως κόρη της South Side, αλλά ως μητέρα, δικηγόρο, στέλεχος, συγγραφέα, Πρώτη Κυρία και την καλύτερη μου φίλη. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην “Trinity United Church of Christ” στο Σικάγο και πραγματοποίησε τη δεξίωση του στο Πολιτιστικό Κέντρο South Shore. Η Μισέλ Ομπάμα με ένα φόρεμα που περιείχε λαιμόκοψη και μακριά μανίκια, ενώ οι παράνυμφοί της φορούσαν αντίστοιχα μαύρα φορέματα.

Η Μισέλ Ομπάμα είχε αναφέρει στο ABC News για την έκπληξη της πρότασης γάμου: «Ήμασταν σε ένα εστιατόριο για δείπνο για να γιορτάσουμε το γεγονός ότι είχε τελειώσει το μπαρ. Και αυτός ήταν δήθεν ο λόγος. Και τότε ο σερβιτόρος ήρθε με το γλυκό και ένα δίσκο. Και εκεί ήταν το δαχτυλίδι. Και ήμουν εντελώς σοκαρισμένη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ