πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι χαιρέτισε τη νίκη της χώρας του στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision συνδέοντάς την με τη ρωσική εισβολή στην πατρίδα του, υπογραμμίζοντας σε ανάρτησή του στο Facebook: «Το θάρρος μας εντυπωσιάζει τον κόσμο, η μουσική μας κατακτά την Ευρώπη».

Συγκεκριμένα ο ουκρανός πρόεδρος ανέφερε πως θα ήθελε του χρόνου ο διαγωνισμός να λάβει χώρα στην Μαριούπολη.

«Του χρόνου η Ουκρανία θα φιλοξενήσει την Eurovision. Για τρίτη φορά στην ιστορία του. Και πιστεύω – όχι για τελευταία φορά. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε μια μέρα οι συμμετέχοντες και οι φιλοξενούμενοι της Eurovision να φιλοξενηθούν στην ουκρανική Μαριούπολη. Ελεύθερα, ειρηνικά, αποκαταστημένα», ανέφερε ο ουκρανός πρόεδρος και κατέληξε λέγοντας:

«Ευχαριστούμε για τη νίκη Kalush Orchestra και όλους όσους μας ψήφισαν. Σίγουρα, η νικητήρια συγχορδία μας στη μάχη με τον εχθρό δεν είναι μακριά. Δόξα στην Ουκρανία».

Σημειώνεται πως το νικητήριο κομμάτι  Kalush Orchestra με το κομμάτι Stefania επιβεβαίωσαν τα στοιχήματα που τους ήθελαν από την πρώτη στιγμή ως το μεγάλο φαβορί του 66ου διαγωνισμού, που έλαβε ώρα στο Τορίνο, στην Ιταλία.

Наша мужність вражає світ, наша музика підкорює Європу! Наступного року Україна прийматиме «Євробачення»! Втретє у…

Posted by Володимир Зеленський on Saturday, May 14, 2022

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ