Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Μιμή Ντενίση η οποία μίλησε για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη. Η ηθοποιός και θιασάρχης ανέφερε ότι δεν «έπεσε από τα σύννεφα».

«Εγώ μιλάω πάντα ειλικρινά, δεν έχω λόγο να φοβάμαι! Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο, ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι οι εύκολοι, οι αγαπημένοι των ηθοποιών. Ποιοι είναι οι δύσκολοι. Οι μόνιμοι θιασάρχες στην Ελλάδα, πόσοι είμαστε. 5 με 6….Ο Γιώργος είναι ένας δύσκολος θιασάρχης.», είπε η Μιμή Ντενίση.

Και πρόσθεσε: «Στο θέατρο γνωριζόμαστε όλοι…Ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα στους ηθοποιούς. Και άλλοι ηθοποιοί -θιασάρχες και σκηνοθέτες κάνουν το ίδιο. ….Και ο Γιώργος και άλλοι ηθοποιοί και άλλοι σκηνοθέτες φέρονται άσχημα και σκληρά στους ηθοποιούς. Πολλές φορές. Το έχω ξανακούσει δηλαδή. Κοιτάξτε σε μία πρόβα μπορεί να γίνουν πολλά. Εγώ έχει τύχει να βγω από τα ρούχα μου και να διαλύσω το σκηνικό. Πολλές φορές έχω φωνάξει. Η παράσταση όμως είναι κάτι άλλο. Ο άλλος μπορεί να είναι τόσο ευαίσθητος μπροστά στα μάτια των θεατών που να πάθει και την καρδιά του που αν του πεις κάτι κάτω από το κείμενο…Ο ηθοποιός είναι σε μεγάλη ευαισθησία. Όταν κάνεις κακά σχόλια στον ηθοποιό που του ρίχνεις τόσο πολύ τη ψυχολογία».

Δείτε το βίντεο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ