Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show”. Η λαμπερή ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυετή παρουσία της στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Η Μιμή Ντενίση έκανε μία αναδρομή στην εποχή που δεχόταν επικρίσεις για κάθε της κίνηση.

Η Μιμή Ντενίση “ήταν μόνη της” απέναντι σε διάφορες κλίκες και αυτό, κατά την ίδια, έπαιξε τον ρόλο του στον τρόπο που τη μεταχειρίστηκαν. “Ο τύπος έχει κάνει κακό ευθύνεται για ανθρώπους που έγιναν τέρατα. Επειδή ήταν σε κυκλώματα τους αποθέωναν Έγραφαν “ο σπουδεότερος ηθοποιός” και έπαιζε σε θέατρο με 8 σειρές και κάθεσαι και λες “εγώ που παίζω για χίλιους θεατές τι είμαι;”.Εγώ δεν ήμουν, δεν είμαι ούτε και θα είμαι ποτέ σε κανένα κύκλωμα” στήριξε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά, η μεγάλη ηθοποιός συμπλήρωσε πως η λασπολογία που έχει δέχτηκε επηρέασε τον ψυχισμό της, πλέον γνωρίζει γιατί της επιτέθηκαν: “Υπήρξαν στιγμές που πικράθηκα και που είπα γιατί τόση αδικία σε εμένα. Ο χώρος έχει πάρα πολλούς ανθρώπους αμόρφωτους, ακαλλιέργητους, ατάλαντους και κακούς. Γιατί τα βάζουν με μια γυναίκα, που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες σε διάφορους τομείς; Επειδή διαβάζω ιστορία, ξέρω ότι αυτό έχει γίνει σε πολύ μεγαλύτερες προσωπικότητες από αρχαιοτάτων χρόνων. Όποιος ξεχώριζε σε αυτήν την χώρα, έπρεπε να του ροκανίζουμε λίγο τα πόδια“.

Η Μιμή Ντενίση λοιπόν, στηρίχτηκε στα δικά της πόδια, τράβηξε τον δικό της δρόμο και αυτό το χρωστάει μόνο στον εαυτό της: “Ξέρω τη δουλειά μου καλά, αν δεν ξέρεις τη δουλειά σου καλά και τα πόδια σου είναι πύλινα, επειδή είσαι η γυναίκα του καναλάρχη ή του θεατρώνη, γιατί κάποιος άλλος σε έφτιαξε τότε θα “λυγίσεις”. Εμένα δεν με προώθησε κανείς, δεν μπορεί κανείς να μου πει “Εγώ σε έφτιαξα”, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ