Σε “θρίλερ” εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, το θέμα της ταφής του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, πριν από λίγες ημέρες.

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, όσο ήταν εν ζωή, είχε αναθέσει σε πρόσωπα της απόλυτης εμπιστοσύνης του όλα τα διαδικαστικά γύρω από την εξόδιο ακολουθία και την ταφή του.

Μάλιστα, στο σχετικό συμβολαιογραφικό έγγραφο ο εκλιπών είχε προβλέψει αρκετές λεπτομέρειες, μεταξύ των οποίων ακόμα και το γραφείο τελετών που θα αναλάμβανε την κηδεία του, έχοντας συνάψει και το σχετικό ιδιωτικό συμφωνητικό.

Παρά την επιδίωξη μέλους της οικογένειας να μην ακολουθήσει την τελευταία επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη, αναθέτοντας την τελετή σε άλλο γραφείο και αναζητώντας άλλα κοιμητήρια, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με προσωρινή διαταγή που, η οποία ισχύει και μέχρι την προσεχή Δευτέρα όταν και θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, απαγορεύει οποιαδήποτε ενέργεια για τον ενταφιασμό του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν ο γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Γιώργος Θεοδωράκης, έκανε παρέμβαση με ανάρτηση του στο facebook.

«Θα σεβαστούμε την επιθυμία του με σιωπή και σεβασμό. Αυτό λένε και όλοι οι υπόλοιποι. Μας αρκεί ο πόνος που έχουμε» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ