Με το ψευδώνυμο “Iron Mike” και “Kid Dynamite” στην αρχή της καριέρας του, και αργότερα γνωστός ως “The Baddest Man στον πλανήτη”, Ο Tyson θεωρείται ένας από τους καλύτερους μπόξερ βαρέων βαρών όλων των εποχών. Βραβεύτηκε ως ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών από το 1987 έως το 1990.

Σύμφωνα με το Variety η σειρά θα τιτλοφορείται «Tyson», και δεν έχει προς το παρόν ανακοινωθεί ποιο τηλεοπτικό δίκτυο ή υπηρεσία ροής θα την φιλοξενήσει.

Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Αντουάν Φουκουά, ο οποίος θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός, μέσω της εταιρείας του Fuqua Films, μαζί με τον Μάρτιν Σκορσέζε, μέσω της Sikelia Productions.

Η σειρά λέγεται ότι θα καλύπτει ολόκληρη τη ζωή του Τάισον.

«Ψάχνω να πω την ιστορία μου εδώ και αρκετό καιρό», είπε ο ο ίδιος  ο Τάισον.

«Με την πρόσφατη κυκλοφορία του Legends Only League και τον ενθουσιασμό των θαυμαστών μου μετά την επιστροφή μου στα ρινγκ, αισθάνομαι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Μάρτιν, Αντουάν και Τζέιμι και ολόκληρη τη δημιουργική ομάδα, για να φέρουμε στο κοινό μια σειρά που όχι μόνο αποτυπώνει το επαγγελματικό και προσωπικό μου ταξίδι αλλά επίσης εμπνέει και διασκεδάζει».

Ο Κόλιν Πρίστον έγραψε τον πιλότο για το «Tyson» και επί του παρόντος εργάζεται για την ολοκλήρωση του σεναρίου της σειράς, ενώ στην παραγωγή θα συμμετάσχει η εταιρεία Foxx, καθώς επίσης και ο Τάισον με τη σύζυγό του Κίκι.

Ο Μάικ Τάισον, έγινε όπως αναφέρει σχετικά ο ΑΠΕ  πρωτοσέλιδο σε όλον τον κόσμο όταν ανακηρύχθηκε ως ο νεότερος πρωταθλητής βαρέων βαρών ποτέ στην ιστορία του μποξ το 1986 σε ηλικία 20 ετών.

Για πολλά χρόνια πρωταγωνίστησε στον χώρο της πυγμαχίας και θεωρείται ευρέως ένας από τους μεγαλύτερους πυγμάχους βαρέων βαρών όλων των εποχών.

Αλλά και η ζωή του έξω από τα ρινγκ τράβηξε την προσοχή του κόσμου. Κατηγορήθηκε για σοβαρή ψυχική και σωματική κακοποίηση από τη σύζυγό του, Ρόμπιν Γκίβενς, και καταδικάστηκε για βιασμό το 1992.

 

 

 

 

Πηγή: in.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ