Οχτώ χρόνια μετά το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ, η ζωή του έγινε ντοκιμαντέρ και η πρεμιέρα του αναμένεται να γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

Ο πιλότος της Formula 1 το 2013 είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια που έκανε σκι στις πλαγιές του Μεριμπέλ και το οποίο στάθηκε αφορμή για ν’ αλλάξει όλη του η ζωή.

Η οικογένειά του όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει ελάχιστες πληροφορίες για την κατάσταση της υγειάς του, ενώ στο ντοκιμαντέρ μιλάει η σύζυγός του Κορίνα λέγοντας:

«Ποτέ μου δεν κατηγόρησα τον Θεό για ό,τι συνέβη. Ήταν απλώς κακιά στιγμή, κακή τύχη, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθέναν. Φυσικά μου λείπει, κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένειά του, στον πατέρα του, σε όλους γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ. Αλλά ο Μίκαελ είναι ακόμη εδώ. Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εδώ. Είναι δυνατός. Είμαστε όλοι μαζί, ζούμε μαζί στο σπίτι μας. Ακολουθεί ειδική θεραπεία και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, να τον κάνουμε να νιώσει άνετα και να αισθανθεί τον δεσμό της οικογένειάς μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, όλοι μας. Προσπαθούμε ως οικογένεια να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όπως θα ήθελε κι ο Μίκαελ από μας. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Μίκαελ ήταν αυτός που πάντα μας προστάτευε, τώρα εμείς τον προστατεύουμε», ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ