Ο Μικέλε Μορόνε έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την ταινία «365 μέρες» , η οποία έκανε θραύση κατά την περίοδο του πρώτου lockdown.

Ο ιταλός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και μίλησε για τον ρόλο του Μάσιμο Τοριτσέλι που τον έχει στιγματίσει, και αποκάλυψε εάν πιστεύει στον θεσμό του γάμου παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Έχετε μιλήσει για το πόσο περίεργα νιώθετε, όταν σας απευθύνονται αποκαλώντας σας με το όνομα του χαρακτήρα που υποδύεστε στην ταινία δηλαδή, Μάσιμο Τοριτσέλι.

Ομολογώ ότι με έχει κουράσει να με αποκαλούν Μάσιμο. Το όνομά μου είναι Μικέλε, ο Μάσιμο είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας, έχουμε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και με ενοχλεί όταν με ταυτίζουν με τον ρόλο μου.

https://www.instagram.com/p/CR37mVxC5kQ/?utm_source=ig_embed

Είδαμε τον Μάσιμο στην οθόνη ως τον απόλυτο εραστή. Τι είδους άντρας είναι ο Μικέλε όταν ερωτεύεται; Ποιες διαφορές έχετε και που νομίζετε ότι μοιάζετε με τον ήρωα που ενσαρκώνετε;

Εγώ και ο Μάσιμο είμαστε δυο διαφορετικοί κόσμοι, αλλά αν πρέπει να βρω ομοιότητα, αυτή είναι στον τρόπο που αγαπάμε. Γινόμαστε υπερποστατευτικοί και πολύ δοτικοί. Όταν ο Μικέλε Μορόνε είναι ερωτευμένος , όλη η ζωή του γίνεται ο άλλος άνθρωπος. Δεν είμαι πια μόνος μου , ζω και για μένα και για το άλλο μου μισό.

Είχατε παντρευτεί και έχετε δυο παιδιά. Πιστεύετε ακόμα στον γάμο;

Πιστεύω στον έρωτα. Αν δυο άνθρωποι θέλουν να δείξουν την αφοσίωσή τους μέσα από έναν γάμο, τότε καλώς θα κάνουν αν παντρευτούν. Αν πάλι όχι, επίσης καλώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ