Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε το πρωί της Πέμπτης 15/12 ο συνήγορος υπεράσπισης της Εύας Καϊλή στην Ελλάδα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, προσερχόμενος στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

«Η κα Καϊλή θα είναι μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου προσωρινά κρατούμενη. Αγωνιά να έρθει αυτή η στιγμή να μιλήσει ενώπιον των φυσικών δικαστών κι ελπίζουμε να τους πείσει ότι είναι αθώα. Χωρίς παρενθέσεις και χωρίς αστερίσκους.

Χάλια είναι η ψυχολογία της. Πώς μπορεί να είναι η ψυχολογία της ενώ βρίσκεται στην φυλακή; Είναι κάνας άνθρωπος που βρίσκεται στη φυλακή και είναι χαρούμενος;» είπε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Για την προφυλάκιση του συντρόφου της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε πως «είναι μία εξέλιξη που δημιουργεί και σε εμάς προβληματισμό. Ανεξαρτήτως αν τα πραγματικά περιστατικά που αποδίδονται στον σύζυγό της είναι εντελώς διαφορετικά με αυτά που αποδίδονται στην κα Καϊλή. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι υπάρχει πολύμηνη παρακολούθηση με οπτικοακουστικό υλικό όπου φαίνεται ότι η κα Καϊλή δεν συμμετέχει σε τίποτα.

Διατάχθηκε η κράτησή της γιατί βρέθηκαν τα χρήματα στην κοινή συζυγική εστία που δικαιολογεί ακόμα και αυτό το αυστηρό μέτρο της προσωρινής συλλήψεως. Σίγουρα αυτά τα χρήματα δεν ήρθαν με αλεξίπτωτο, ήρθαν από τον σύζυγό της που έχει αναλάβει την ευθύνη. Αυτός έχει εξηγήσει στις Αρχές για ποιον λόγο υπήρχαν αυτά τα χρήματα και ποιος ήταν ο πραγματικός δικαιούχος. Από εκεί και πέρα περιμένετε την εξέλιξη της δίκης».

Πήγη: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ