Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια, έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Μαρίνο Βυθούλκα και το Mykonos Post.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε το πως βίωσε την περίοδο της καραντίνας, ωστόσο δε θέλησε να κάνει καμία αναφορά στην πρώην σύντροφό του αλλά και την προσωπική του ζωή.

Όσα δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Εδώ και 18 μήνες, η ζωή όλων μας έχει αλλάξει, καθώς η πανδημία, έφερε νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μας. Ο πλανήτης εξακολουθεί να δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού. Από την άλλη, ο κάθε άνθρωπος επηρεάζεται διαφορετικά. Σκέφτεται διαφορετικά και πράττει διαφορετικά“, υποστήριξε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια σχετικά με το δύσκολο διάστημα του lockdown μεταξύ άλλων τόνισε: “Ένιωσα σαν ένα λιοντάρι στο κλουβί του. Πέρα από την αμηχανία, την ανασφάλεια, το φόβο και την αγωνία για ό,τι συνέβαινε-ειδικά το πρώτο διάστημα-εδώ και 18 μήνες ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Έχουν αλλάξει όλα. Θεωρώ πως δεν έχουμε συνηθίσει και δεν πρέπει να συνηθίσουμε αυτή την αλλαγή, αλλά μόνο να προσαρμοστούμε σε μια νέα κανονικότητα, η οποία θα μας προστατεύσει. Είμαι της άποψης πως πάντα θα υπάρχουν τέτοια φαινόμενα παγκόσμιας εμβέλειας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ