Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, καθώς πηγαινοέρχεται Αθήνα – Θεσσαλονίκη για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η επιχειρηματίας και influencer μέσα από ένα instastory αποκάλυψε το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης καθώς πήγαινε να επιβιβαστεί στη πτήση για Αθήνα.

Όπως εξήγηση, η χειραποσκευή της βγήκε υπέρβαρη δυο κιλά και της ζήτησαν 40€ και εκείνη τόνισε ότι τους πέταξε 50€ και έφυγε.

Η Ιωάννα Τούνη ενοχλήθηκε για τον τρόπο τους και για το γεγονός ότι η πτήση ήταν άδεια, ενώ είναι μια εταιρία που χρησιμοποιεί δυο φορές τη βδομάδα για να έρχεται στην Αθήνα και τους έχει δώσει αρκετά χρήματα.

Οι χρήστες στα social media εκφράζουν την οργή τους τονίζοντας πως η συμπεριφορά της Τούνη είναι καταδικαστέα, καθώς δεν φταίνε σε τίποτα οι υπάλληλοι της εταιρείας. Η στάση της συγκέντρωσε διάφορες αντιδράσεις στα social media με τις περισσότερες να είναι αρνητικές…

Με την αντίδραση των διαδικτυακών της φίλων, η ίδια θέλησε πριν από λίγο να τοποθετηθεί και μέσα από stories να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Θέλησε να ξεκαθαρίζει πως επικοινωνησε λανθασμένα το μήνυμα που ήθελε, αλλά ήταν λόγω της φόρτωσης της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ