Όπως είναι γνωστό, η δημοσιογράφος Ελίνα Παπίλα ετοιμάζεται για την παρουσίαση μίας νέας εκπομπής στον ΑΝΤ1 Ελλάδος. Όπως έχει αναφερει και η ίδια, τα δοκιμαστικά συνεχίζονται και μάλιστα ένας από τους υποψήφιους, είναι ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης;

Το πρωί της Κυριακής, η ρεπόρτερ της εκπομπής «Γεια σου» Νάνσυ Παραδεισανού ανέφερε: «Εμείς μάθαμε για ένα πολύ όμορφο αγόρι, το οποίο τον τελευταίο καιρό συζητιέται για τη σχέση του με ένα όμορφο κορίτσι. Θα κάνει δοκιμαστικό μέσα στην εβδομάδα. Ασχολείται με τη γυμναστική και είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη. Είναι personal trainer, ίσως βρεθεί στην εκπομπή του ANT1, προκειμένου να αναλάβει την ενότητα fitness».

Η δημοσιογράφος, στη συνέχεια αποκάλυψε και κάποια ονόματα τα οποία είναι πολύ πιθανό ότι θα συμμετέχουν: «Τα δοκιμαστικά συνεχίζονται. Μάλλον έχουν “κλειδώσει” ο Αντώνης Βλοντάκης κι ο Γιώργος Λάγιος, αλλά θέλουν κι ένα ακόμα αγόρι, οπότε θα δούμε.», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ