Ένα περιστατικό που είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό εξιστόρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος», στην οποία φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Πρόκειται για αυτό που είχε ξεχάσει το παιδί του σε ένα σούπερ μάρκετ που ήταν κοντά στο σπίτι του…

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκαν και στην επίθεση που δέχθηκε η Σμαράγδα Καρύδη για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Έγιναν και τρομερά πράγματα, μία ωμοφαγία κι ένα κανιβαλισμός από ανθρώπους του χώρου, που δεν το περίμενα. Δεν τολμά κάποιος να πει ωραία παιδιά πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, να γίνει το δίκαιο και να τιμωρηθούν αλλά εγώ στενοχωριέμαι για αυτόν τον άνθρωπο που γνώριζα. Πήγανε να τη φάνε την Σμαράγδα Καρύδη οι άνθρωποι του χώρου μας σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν επιτυχημένοι θα το κάνατε; Η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι όχι κι αυτό με πειράζει πιο πολύ»

Αναφορικά με την περίπτωση του Παύλου Χαϊκάλη, τόνισε: «Δεν θα έπρεπε ο χώρος να τελειώσει για αυτούς. Παίρνεις το μάθημά σου και συνεχίζεις τη ζωή σου. Έκανες ένα λάθος, σου παίρνουμε το κεφάλι, σε καταστρέφουμε και σε θάβουμε; Με έχει πειράξει κι αυτό με τον Χαϊκάλη. Υπήρξαν καταγγελίες αλλά όχι για τόσο σοβαρά θέματα. Κουταμάρες έκανε γιατί η υποκρισία περισσεύει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ