Τα πρώτα της Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια θυμήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ, μέσα από το ντοκιμαντέρ στο Netflix «Harry & Meghan».

Λίγες εβδομάδες αφότου η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, τον Νοέμβριο του 2017, η μελλοντική Δούκισσα του Σάσεξ έσπασε τη βασιλική παράδοση. Η βασιλική οικογένεια συνήθως περνά τα Χριστούγεννα στο Σάντρινγκχαμ, ωστόσο, υπάρχουν αυστηροί κανόνες σχετικά με τη λίστα των καλεσμένων. Ιστορικά, οι προσκλήσεις για συμμετοχή στις χριστουγεννιάτικες γιορτές της οικογένειας περιορίζονται σε μέλη της οικογένειας.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι

Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ έδωσε το παρών. Δίνοντας λεπτομέρειες για το εν λόγω γεγονός, η πρώην ηθοποιός αποκάλυψε ότι καθόταν δίπλα στον παππού του Χάρι, τον πρίγκιπα Φίλιππο. «Στο δείπνο, καθόμουν δίπλα στον παππού του, τον πρίγκιπα Φίλιππο. Σκέφτηκα ότι ήταν υπέροχο», είπε.

«Θυμάμαι τόσο έντονα τα πρώτα Χριστούγεννα, να τηλεφωνώ στη μαμά μου και να  λέω “Θεέ μου, είναι καταπληκτικό… Είναι ακριβώς σαν μια μεγάλη οικογένεια, όπως πάντα ήθελα”». «Της άρεσε πολύ», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Χάρι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ