Μεγκαν Μαρκλ: “Ανησυχώ για όσους έχουν εμμονή με τα social media”

Μίλησε σε διαδικτυακού συνέδριο και πήρε 900 δολάρια το λεπτό !

 

Την ζημιά που μπορούν να κάνουν τα social media στη ζωή ενός ανθρώπου εξέφρασε η Μέγκαν Μαρκλ.

Η πρώην ηθοποιός μιλώντας στη Σύσκεψη Κορυφής για το περιοδικό Fortune με ομιλήτριες τις γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή στη νέα γενιά, παρομοίασε τον εθισμό των χρηστών του διαδικτύου με τον εθισμό του χρήστη σε οτιδήποτε είναι βλαβερό.

Όπως χαρατκηρίστικά είπε: “υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα στον κόσμο όπου αποκαλούμε το άτομο που ασχολείται με αυτά “χρήστη”. Τα άτομα που είναι εθισμένα στα ναρκωτικά ονομάζονται χρήστες και τα άτομα που ασχολούνται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ονομάζονται χρήστες “.

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από χρήστες του διαδικτύου αφού πριν την είσοδο της στη Βασιλική οικογένεια και κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως ηθοποιός η ίδια ήταν ενεργό μέλος στα social media καθώς διατηρούσε και προσωπικό blog με τίτλο ‘The Tig’.

Όταν απενεργοποίησε το λογαριασμό της, το 2017, άφησε πίσω της ένα ‘farewell note’ στους ακόλουθούς της αποχαιρετώντας τους με ένα χαρακτηριστικό γράμμα και φωτογραφίες απο τη ζωή της.

Επίσης άλλο ένα επιχείρημα που χρησιμοποίησαν οι επικριτές της ήταν το γεγονός ότι δεν επέλεξε η ίδια να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media αλλά υποχρεώθηκε λόγω του Βασιλικού πρωτοκόλλου.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι για να συμμετέχει διαδραστικά στο εν λόγω summit και να έχει την ευκαιρία να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις την Μέγκαν Μαρκλ έπρεπε να πληρώσει το ποσό των 900 δολάριων το λεπτό.