Είναι η εκπομπή που έχει αγαπήσει ο κόσμος, διαχρονικά στην κυπριακή τηλεόραση για τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με σεβασμό στον συνεντευξιαζόμενο και με μεγάλα ονόματα της εγχώριας καια ελλαδικής showbiz να κάθονται στην καρέκλα και να εκμυστηρεύονται αλήθειες ζωής.

Ο λόγος για το “Τετ Α ΤεΤ” με τον Τάσο Τρύφωνος, η εκπομπή του Alpha, την οποία παρακολουθούμε κάθε Κυριακή στις 18.45. Η πρεμιέρα της εκπομπής σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, για την ημέρα και ώρα προβολής της κάνοντας μέσο όρο 18.6% ενώ ξεπέρασε και σε τέταρτο το 20%.

Συγκεκριμένα 52,868 τηλεθεατές συντονίστηκαν με τον Alpha για να την παρακολουθήσουν με αποτέλεσμα να είναι το Νο3 τηλεοπτικό πρόγραμμα την Κυριακή 17 Οκτωβρίου με 18.6% μέσο όρο . Στο δυναμικό κοινό ήταν το Νο2 πρόγραμμα της ημέρας με μέσο όρο 17.4%.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη της κα. Αννίτας Δημητρίου και έδειξαν ότι η εκπομπή “Τετ Α Τετ” είναι μια διαχρονική συνήθεια στη κυπριακή τηλεόραση, η οποία εξελίσσεται και αναβαθμίζεται κάθε χρόνο.

Eπόμενο «TET-A-TET» με τον Στέφανο Στεφάνου και τη σύζυγό του, Γεωργία Ζήνωνος

Ο επικεφαλής του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης και η σύζυγός του στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη, αποκαλύπτουν μέχρι και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν…

Mία κοινή πορεία 30 χρόνων έρχεται μέσα από τις γλαφυρές διηγήσεις του Στέφανου Στεφάνου και της συζύγου του στο «TETATET», με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος! Πρόκειται για την πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση του ζεύγους, μέσα από μια συνέντευξη που θα δώσει την ευκαιρία στους τηλεθεατές να τους γνωρίσουν καλύτερα.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 18:45, ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ και η εκπαιδευτικός, Γεωργία Ζήνωνος, έρχονται στο βραβευμένο και δημοφιλές talk-show της κυπριακής τηλεόρασης, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Μιλούν για όλα και απαντούν σε όλα! Αναφέρονται στην πρώτη τους γνωριμία, την πρόταση γάμου, τον ιδιαίτερο γάμο τους που δεν έμοιαζε με άλλους, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που έζησαν σε όλα αυτά τα χρόνια.

Γιατί ο Στέφανος Στεφάνου αποφάσισε να διεκδικήσει τη θέση του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ και ποια ήταν η αντίδραση της συζύγου του και των παιδιών του; Πότε η κόρη τους αποφάσισε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη πολιτική και πότε χάνει την ψυχραιμία του;

Κάθε Κυριακή λοιπόν, στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά ξανά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TETATET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ