Σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης ο Alpha Κύπρου συνεχίζοντας την λαμπρή πορεία του στους πίνακες της Nielsen την τελευταία εβδομάδα του 2021 και στις πρώτες ημέρες του 2022.

Χριστιάνα Αριστοτέλους, Λούης Πατσαλίδης, Τάσος Τρύφωνος, Χρήστος Φερεντίνος,  αλλά και σειρές που έχουμε αγαπήσει όπως Σασμός, Κάμπινγκ και, “Η γη της Ελιάς” κερδίζουν την προτίμηση των Κύπριων τηλεθεατών ανεβάζοντας τον Alpha Κύπρου στην κορυφή αλλά και δίνοντας του, την απόλυτη κυριαρχία στους πίνακες τηλεθέασης.

Ενδεικτικό παράδειγμα η παραμονή Πρωτοχρονιάς, με το κανάλι να κατακτά τις πέντε από τις πρώτες έξι θέσεις με τα πιο αγαπητά προγράμματα της ημέρας. “The Chase”,  Deal και η ταινία Mr. Bean κατακτούν την προτίμηση του κοινού για την τελευταία ημέρα του χρόνου αλλά και τα πρωτοχρονιάτικα shows του καναλιού… made in Cyprus, να “προσγειώνονται” την κορυφή. Οι Κύπριοι πέρασαν την τελευταία ημέρα του χρόνου θέλοντας να είναι Alpha – Alpha.

Η ανοδική πορεία φυσικά του Alpha δεν φάνηκε μόνο σε μια ημέρα αλλά και στην εβδομάδα 27/12 με 02/01 κατακτώντας εφτά από τις δέκα θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης με τα πιο δημοφιλή προγράμματα. Ο “Σασμός” προκαλεί… σεισμό στο πέρασμά του, με την διαχρονική επιτυχία του Λούη Πατσαλίδη να είναι εμφανής. Υψηλά νούμερα τηλεθέασης και για την “Γη της Ελιάς” αλλά και για το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι τη κυπριακής τηλεόρασης “Τhe Chase” να κερδίζει στην θέασή του πάνω απο 73.000 τηλεθεατές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ