Ακόμη ένας καλλιτέχνης…”θύμα” του κορωνοϊού!

Ποιος είναι αυτός; Ο Άκης Δείξιμος! Ο τραγουδιστής ενημέρωσε για τα δυσάρεστα μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19.

Ο ίδιος μέσα από το post μοιράστηκε τις σκέψεις του, αποκαλύπτοντας πως τα συμπτώματα άρχισαν την περασμένη Δευτέρα, πράγμα που τον έκανε να παραμείνει σε καραντίνα μέχρι να κάνει το τεστ και να βγουν τα αποτελέσματα.

Όπως ανέφερε:

“Tην Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως επόμενο πρωινό μου έγινε το τεστ για COVID-19. Έτσι μου γνωστοποιήθηκε ότι είμαι θετικός στον ιό. Ενημέρωσα αμέσως συγγενείς και φίλους καθώς και τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου για την κατάσταση της υγείας μου. Ήδη μια μέρα πριν κάνω το τεστ έθεσα τον εαυτό μου σε καραντίνα στην οικεία μου την οποία ακολουθώ, περιμένοντας φυσικά από στιγμή σε στιγμή και τις τηλεφωνικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ. Εύχομαι υγεία σε όλους, προσοχή και σύντομα να είμαστε όλοι καλά έχοντας τον κορωνοϊό στο μυαλό ως μια κακή ανάμνηση”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ