Το ζευγάρι σε κοινή του συνέντευξη μίλησε για το πώς έγινε η πρόταση γάμου, για το αν έχει δεχτεί τηλεοπτική πρόταση, ενώ απάντησε σε όσους ισχυρίστηκαν ότι η σχέση του δεν είναι αληθινή. Μάλιστα αναφέρεται και σε με τραγούδι που το μοναδικό που υπάρχει με καλλιτέχνη και άπειρο celebrity είναι το show του Κοκλώνη.

Τηλεοπτικές προτάσεις σας έχουν γίνει;

Μαυρίκιος: Κάνουμε διάφορες συζητήσεις αλλά δεν μπορούμε ακόμη να πούμε πολλά. Η μία πρόταση αφορά ένα τηλεοπτικό σόου με τραγούδι. Η -άλλη πρόταση έχει να κάνει με περιπέτεια, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε αν έχουμε μέρα μας αυτή τη δύναμη και την αντοχή να ακολουθήσουμε κάτι τέτοιο, θα τα ζυγίσουμε…

Ιλάειρα: …και θα επιλέξουμε.

Στο survivor θα παίρνατε μέρος;

Μαυρίκιος: Εγώ νομίζω ότι θα πήγαινα, δεν ξέρω η Ιλαειρα.

Ιλαειρα: Εμένα η μαμά μου είπε «δεν αφήνω το παιδί μου να πάει εκεί να είναι νηστικό. Με τίποτα δεν την αφήνω. Την έχω μεγαλώσει σαν πριγκίπισσα».

Μαυρίκιος: Θα δούμε… Υπάρχουν και θεατρικές προτάσεις. Της έχω κάνει πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε μια δική μου παραγωγή, ένα θρησκευτικό δράμα που θα ανεβάσω το Πάσχα, θα είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, θα είναι η πορεία του Ιησού Χριστού και των Παθών Του σε συνδυασμό με την Καταστροφή της Σμύρνης, όπου θα γράψω και εκκλησιαστική μουσική για πρώτη φορά. Έχουμε ήδη μιλήσει με μητροπόλεις και αρχιεπισκοπές που το έχουν αγκαλιάσει όλο αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ