Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής ”Open Weekend” και την Πένυ Καβέτσου, σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες για το J2US. 

Μέσα σε όλα ο Μαυρίκοος Μαυρικίου αναφέρθηκε και στην κριτή του show Δέσποινα Βανδή με την οποία είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά στο ”The Voice” σχολιάζοντας το πόσο πολύ την έχει ανανεώσει ο έρωτας με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Όπως αποκάλυψε, ήξερε για τη σχέση της τραγουδίστριας με τον Βασίλη Μπισμπίκη, όταν τους είχε δει στην Κύπρο! «Θυμάμαι που πηγαίναμε με την Ιλάειρα και βλέπαμε τη Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο που τραγουδούσε και ακόμα το κρύβανε. Και έβλεπα πόσο διακριτικά καθόταν μέσα στον κόσμο και παρακολουθούσε και μετά πήγαινε με τρόπο στα καμαρίνια από το πλάι», αποκαλύπτει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Συγκεκριμένα για τη Δέσποινα Βανδή τονίζει: «Εγώ που την ήξερα από τον καιρό του ”The Voice”, καμία σχέση. Τότε ήταν αυστηρή και τώρα η Δέσποινα είναι τόσο γλυκιά. Νομίζω ότι ο έρωτας την έχει ξεκλειδώσει, την έχει ανανεώσει ακόμα και σεξουαλικά πιο πολύ από ποτέ».

Δείτε όσα αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ