Καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκαν την Παρασκευή ο Μαυρίκιο; Μαυρικίου και η μέλλουσα σύζυγός του, Ιλάειρα.

Με αφορμή τους πέντε μήνες από τη γνωριμία τους, ο θεατρικός παραγωγός μίλησε για τη σχέση τους και τον γάμο τους. Παράλληλα απάντησε και για την πολυσυζητημένη δήλωσή του σχετικά με την πρώτη φορά που οι δυο τους έκαναν έρωτα.

«Καμιά φορά μου λένε “γιατί τρέχετε;” Όταν έβλεπα στη σχολή να τη φλερτάρουν όλα τα αγόρια, ζήλεψα. Λέω δε γίνεται, θα μου την πάρει κανένας και μετά θα λέω ότι δεν έκανα κίνηση. Οπότε καλύτερα να πουν ότι βιάστηκα, παρά να αργήσω.

Είναι τόσο ρομαντική σε όλα. Από την πρώτη μέρα κατάλαβα πως έχουμε μέλλον. Ήμουν σίγουρος. Αυτό που δεν ήξερα είναι κατά πόσο η ίδια θα το θέλει αυτό που ένιωσα εγώ. Αλλά όταν κατάλαβα πως ήταν αμοιβαίο δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω να περάσει.

Άκουσα τα εξ’ αμάξης όταν είπα πως όταν κάναμε πρώτη φορά έρωτα με την Ιλάειρα έκλαψα. Δε μπορώ να τα βάλω με ανθρώπους που δεν κατάλαβαν αυτή τη φράση. Όταν ένας άνθρωπος δεν το έχει νιώσει αυτό το πράγμα, δε μπορεί να καταλάβει αυτό που είπα. Με κατέκριναν και διάβασα διάφορα. Γελάω. Δε μπορώ να τα βάλω με αυτούς τους ανθρώπους. Μάλλον νιώθω ότι τους λυπάμαι, γιατί δε μπορούν να καταλάβουν αυτό που ένιωσα εγώ. Ήταν τόσο μεγάλη η συγκίνηση που «ναι» κύλησε ένα δάκρυ. Γιατί είναι ντροπή να το πει κάποιος αυτό το 2022; Εμένα μου φαίνεται πολύ αληθινό γιατί το ένιωσα. Δε μπόρεσα να το εξηγήσω εκείνη τη στιγμή. Ήταν κάτι που με έκανε να επιβεβαιώσω μέσα μου πως μια νέα ζωή ξεκινάει. Ήμασταν στο σπίτι της Ιλάειρας και έφυγα από εκεί και ένιωσα ότι εδώ είμαστε. Γυρνάει μια σελίδα.

Την πρώτη φορά που έγινε η ολοκλήρωση κατάλαβα πως μπορώ να σταθώ δίπλα σε ένα κορίτσι και να μοιραστώ μαζί του όνειρα, οικογένεια και σχέδια που πίστευα πως δε θα γίνουν ποτέ, η θα γίνουν μελλοντικά για την ανάγκη ενός παιδιού. Νιώθω πως πρώτη φορά έρωτα έκανα τώρα στα 30 μου και δεν ντρέπομαι να το πω» εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ