Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εισήχθη σήμερα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Με ανάρτησή της στο Instagram, η Ιλάειρα Ζήση ενημέρωσε για την κατάσταση του Μαυρίκιου και ανέφερε «Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας . Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του . Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι. Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα , αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί .

Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε . Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μας και περιμένουμε να ξημερώσει εκείνη η μέρα !!Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό λένε κάποιοι . Να αγαπάτε με όλοι σας την ψυχή!! Κάθε μέρα!

Στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας ευχαριστούμε όλους . Να ξέρετε πως διαβάζουμε όλα τα μηνύματα και τα σχόλια σας», έγραψε η Ιλάειρα Ζήση.

Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε:

Το ζευγάρι δεν θέλησε να γνωστοποιήσει τους λόγους που βρέθηκε ο μουσικός στο χειρουργείο. Ο γάμος τους θα γίνει κανονικά, όπως είπε και η Ιλάειρα στη δημοσίευσή της, στις 28 Αυγούστου στην Λεμεσό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ