Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα βρέθηκε στην πρόβα νυφικού της Ιλάειρα, παρόντος του μέλλοντος γαμπρού, Μαυρίκιου Μαυρικίου!
Οι δυο τους χόρεψαν, επέλεξαν νυφικό, χόρεψαν, ενώ ο παραγωγός τραγούδησε στη σύντροφό του, εκφράζοντάς της την αγάπη του!

«Υπήρχε ένα παιχνίδι ανάμεσά μας με ραβασάκια ανώνυμα. Με κέρδισε στην αρχή εγκεφαλικά, δεν ήξερα από πού έρχονταν τα μηνύματα. Μετά κατάλαβα ότι εκείνη ήταν η υπεύθυνη», περιέγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τη γνωριμία του με την αγαπημένη του.

«Της είπα να πάμε 5-6 μέρες στην Αράχοβα. Εκεί, τις πρώτες ημέρες ένιωσα ότι κοιμάμαι και ξυπνάω πολύ όμορφα με αυτό το πλάσμα», είπε ο ίδιος για το πώς αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου.

«Ήθελα πολύ την πρόταση. Είχα πάρει μαζί μου το φόρεμα που φορούσε η μαμά μου στον αρραβώνα της. Το έβαλα στην αλλαγή του χρόνου. Και εκείνη την ημέρα έγινε η πρόταση γάμου», περιέγραψε από την πλευρά της η Ιλάειρα.

«Πιστεύουν πολλοί ότι η Ιλάειρα είναι έγκυος. Δεν το περιμένουμε ακόμα, αλλά μετά το γάμο, θα ήθελα να γυρίσουμε τρεις από το ταξίδι του μέλιτος», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Οι δυο τους αποκάλυψαν ότι θέλουν να κάνουν 4 παιδιά!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ