Μια αποκάλυψη έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς θα πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής της Ιλάειρας Ζήσης και θέλησε να το μοιραστεί με τους ακόλουθούς του.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει στην ανάρτησή του τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα ταξιδέψουν στην Αφρική για να βοηθήσουν τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. 

«Όταν παντρευτήκαμε με την Ιλάειρα της είπα: “Πες μου ένα όνειρο σου κι εγώ θα το κάνω πραγματικότητα”. Έτσι σήμερα, με μεγάλη χαρά επισκεφτήκαμε στο γραφείο της την πρόξενο Ακτής Ελεφαντοστού κ.Μέρω Κεσεσίογλου και της εκφράσαμε την επιθυμία μας να ταξιδέψουμε στην Αφρική για να βοηθήσουμε τα παιδάκια που το έχουν τόση ανάγκη. 

Η απάντηση της μας εξέπληξε: Φεβρουάριο πετάμε μαζί με τις αποσκευές μας γεμάτες είδη πρώτης ανάγκης. Τα παιδάκια μας πριμένουν με αγωνία! Κι εμείς ανυπομονούμε όσο τίποτα! Αγάπη μου, ελπίζω να έχεις πάντα τέτοια όνειρα κι εγώ θα είμαι εδώ, να τα εκπληρώνουμε ΜΑΖΙ..! Σ’ αγαπάω», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην ανάρτησή του. 

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ