Την νομική οδό φαίνεται πως παίρνει η διαμάχη, όπου πρωταγωνιστούν ο Αλέξης Παππάς και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το τελευταίο διάστημα με αφορμή την αποχώρηση του πρώτου από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» που θα ανέβει προσεχώς στο θέατρο Broadway.

Το πρωί της Πέμπτης, ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως έχει ήδη σταλεί εξώδικο στον Κύπριο μουσικό και παραγωγό.

Η απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Μετά τη γνωστοποίηση του εξωδίκου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έχω λάβει ακόμα το εξώδικο. Άκουσα με χαρά και λύπη τον κ. Σούρλα. Θέλω να πω ότι ήμουν ο πρώτος που είπε ότι ο Αλέξης Παππάς ήταν εξαιρετικός στην πρώτη ανάγνωση. Κατά δεύτερον, το να μου ζητούν να μην αναφέρομαι στο όνομά του, ο Αλέξης ήταν αυτός που έκανε ένα δεκασέλιδο story στο Instagram κι αρχίσατε να μας ρωτάτε. Οπότε αυτός χρησιμοποιεί την παράσταση κι όχι εμείς αυτόν. Το θέατρο, επίσης, είναι sold out για τις πρώτες 10 παραστάσεις οπότε δε νομίζω ότι τον χρειαζόμαστε, ούτε ότι τον χρησιμοποιούμε. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι όλο το άλλο είναι ένα κομμάτι κατασκευασμένο για να ωφεληθεί ο Αλέξης Παππάς και το αφήνω μέχρι εδώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ