Το ζευγάρι που είχε ανακοινωθεί ότι θα συμμετέχει στο ταξιδιωτικό ριάλιτι ‘’Asia Express’’, Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» για την ξαφνική αποχώρησή τους. Οι ίδιοι τόνισαν ότι αποχώρησαν για ηθικούς λόγους και για το αν τους ενδιαφέρει η χρηματική αμοιβή.

Συγκεκριμένα, δήλωσαν ότι «Δεν είχαμε λόγο να κάτσουμε για τα χρήματα. Είναι ζευγάρια όμως που πήγαν εκεί γι’ αυτό το λόγο, γιατί πληρώνουν πολύ καλά χρήματα.»

Παράλληλα, έκριναν αυστηρά το ριάλιτι όσον αφορά την υγιεινή και τις συνθήκες που έπρεπε να αντιμετωπίσουν στο ριάλιτι. Το ζευγάρι είπε χαρακτηριστικά ότι «Οι άνθρωποι εκεί ήταν φτωχοί, αλλά φιλόξενοι. Υπήρχαν σπίτια που είχαν μέσα 10 παιδιά. Να μπαίνεις σε ένα σπίτι με 10 παιδάκια και να τους λες “δώστε μου το φαΐ σας να το φάω γιατί είμαι πεινασμένος ταξιδιώτης που παίζω στο Asia Express”; Γι’ αυτό είπα πριν για ζητήματα ηθικής», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ‘’κάρφωσε’’ και την συμπεριφορά κάποιων συγκεκριμένων ζευγαριών προς εκείνον και την Ιλάειρα Ζήση στην φωτογράφιση του ριάλιτι. Είπε πιο συγκεκριμένα: «Στεναχωρήθηκα λίγο με κάποια ζευγάρια, με πίκραναν. Υπήρξαν ζευγάρια που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας, μας το είπαν ευθέως, κατάμουτρα. Θα έλεγα και το όνομα, αλλά επειδή λείπουν, δεν είναι ώρα να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία».

Δείτε τι είπαν:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ