Ματίνα Νικολάου: Πως αντιδρούν τα μικρά παιδιά όταν βλέπουν τη “Βάνια” στο δρόμο;

Η Ματίνα Νικολάου στο “Χαμογέλα και πάλι”

Στο “Χαμογέλα και πάλι” και στη Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η Ματίνα Νικολάου. Η τηλεοπτική Βάνια από το “Καλό Μεσημεράκι” κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε για όλα.

Μιλώντας για τη Βάνια και την επιλογή της να δίνει συνεντεύξεις σαν Ματίνα κι όχι ως Βάνια σημείωσε: “Δεν θέλω να την κουβαλάω παραπάνω. Ήδη είναι πολύ. Είναι πολλές οι ώρες που η Βάνια είναι στην καθημερινότητα. Μου αρέσει κι εμένα να εμφανίζομαι σαν Ματίνα”.

“Ο δικός μου τρόπος έκφρασης μοιάζει με της Βάνιας. Μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά εντάξει, εγώ είμαι. Εγώ το κάνω. Είναι η δική μου τρέλα αυτή. Έχω μια παραπάνω καλλιτεχνική τρέλα. Δεν είμαι αυθόρμητη πολύ” δήλωσε.

Για την ανταπόκριση του κόσμου υποστήριξε πως τη φωνάζουν Βάνια στον δρόμο, ενώ τα παιδάκια την φωνάζουν κυρία Βάνια. “Είναι τόση η αγάπη του κόσμου. Είναι ένας χαρακτήρας που είναι αγαπητός και στα μικρά παιδιά” πρόσθεσε η Ματίνα Νικολάου.

“Τον Νίκο μόνο να τον ευχαριστήσω μπορώ και δεν θα σταματήσω να το κάνω αν και μου λέει να σταματήσω. Είναι κάτι που ήταν ιδέα του Νίκου, συνεργαζόμασταν έτσι κι αλλιώς πάρα πολύ όμορφα μαζί κι εκείνος πήρε από εμένα κι εγώ πήρα από αυτόν πράγματα. Ήταν μία συγκυρία που μόνο καλό μου έκανε στην πορεία μου” ανέφερε για τον τηλεοπτικό μέντορά της Νίκο Μουτσινά.

Για την ταύτιση με τον ρόλο εξομολογήθηκε: “Δεν με φοβίζει καθόλου η ταύτιση. Φέτος επέλεξα να κάνω και κάτι άλλο διαφορετικό για να ισορροπήσει μέσα μου η τρέλα. Μπορεί να τρελαθώ και περισσότερο γιατί είναι τόσο κόντρα οι ρόλοι. Είναι πρόκληση”.