Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει πολλές φορές στην εκπομπή της να κάνει αναφορές στην οικογένειά της και στον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο, ωστόσο σπάνια μιλάει για την πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου.

Μπορεί στην αρχή η σχέση τους να μην ήταν η καλύτερη, ωστόσο με τον καιρό η Ελένη Μενεγάκη και η Λιλίκα Παντζοπούλου δέθηκαν πάρα πολύ και πλέον έχουν αμέριστη αγάπη η μία για την άλλη

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και μάλιστα ανά καιρούς ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που τραβάνε την προσοχή της νύφης της , ενώ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από το ξενοδοχείο του γιου της στην Άνδρο, το οποίο αποτελεί τον προσωπικό της παράδεισο.

Η δουλειά της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκας

Όπως αναφέρει λοιπόν η ίδια στο bio της στο Instagram, είναι φωτογράφος, γεγονός που εξηγεί τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που επιλέγει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Λιλίκα Παντζοπούλου επάγγελμα

Η κίνηση που έδειξε ότι εγκρίνει την Ελένη Μενεγάκη για τον Ματεό

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στη ζωή της οικογένειας της Λιλίκας Παντζοπούλου πριν από μερικά χρόνια και εκείνη με τη σειρά της, έκανε μία κίνηση – ματ μέσα από την οποία έδειξε πως εγκρίνει την παρουσιάστρια για τον γιο της, Ματέο Παντζόπουλο.

Πηγή: youwekly.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ